15-09-2019

Bijeenkomst chauffeurs Stichting Verbindend Vervoer

Op 23 september a.s. zal er een bijeenkomst worden gehouden voor alle chauffeurs die voor de Stichting Verbindend Vervoer actief zijn. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Raadhuis op de Lind in Oisterwijk en begint om 17.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. Burgemeester Hans Janssen en wethouder Stefanie Vatta zullen voor een korte tijd aanwezig zijn. Deze bijeenkomst is bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen over de ervaringen die zijn opgedaan en informatie te verstrekken over de ontwikkelingen die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Ook zal iets verteld gaan worden over de wijze waarop met passagiers die met dementie te maken hebben zo goed mogelijk kan worden omgegaan. Jullie zijn allen van harte welkom!